Børsen eksamen statsautoriseret revisor

Mundtlig eksamen – FSR – danske revisorer

Mundtlig eksamen

Mundtlig revisoreksamen vil i efteråret 2022 blive afholdt fra den 7. nov. til … Børsen har i år skærpet deres sikkerhed, men gæster er stadig velkomne.

Vigtige datoer – FSR – danske revisorer

Vigtige datoer

Afholdelse af mundtlig eksamen. 6. november – 1. december 2023: Afholdelse af mundtlig revisoreksamen 2.halvår. 5. juni – 13. juni 2023:

Eksamen for revisorer | erhvervsstyrelsen.dk

Revisoreksamen – statsautoriseret revisor · Egnethedsprøve · Særlig prøve for personer, der har været uden godkendelse i en årrække · Frister for dispensation og …

Indstilling til skriftlige og mundtlige eksamener skal ske hos FSR – danske revisorer, der står for afholdelse af de forskellige prøver for revisorer.

Et nyt hold statsautoriserede revisorer står klar – Deloitte

Et nyt hold statsautoriserede revisorer står klar

Én ting er alle enige om: Den frygtede eksamen på Børsen og de mange timers hårde arbejde forinden, er nødvendig. Det er adgangsbeviset, som hæver det faglige …

9 Deloitte-revisorer afsluttede flere års slid og afsavn med at bestå deres eksamen på Børsen denne november.

Vejen til statsautoriseret revisor – LinkedIn

23. okt. 2018 — 10 sek efter bestået revisoreksamen på børsen 2017 … Læs her om mine erfaringer i vejen til statsautoriseret revisor, og skab dit eget …

Det er lettere at blive læge end revisor – BDO

For at blive statsautoriseret revisor skal man bestå 3 skriftlige eksamener og en mundtlig. For at få lov til at komme til den mundtlige eksamen, …

Kenneth Taulbjerg – Ny statsautoriseret revisor | Facebook

RH Revision – Statsautoriseret Revisor

Forudsætningen for at få tildelt autorisationen er, at man har bestået en særlig revisoreksamen på Børsen. En eksamen som tildeles af Erhvervsstyrelsen.

Leder du efter en statsautoriseret revisor? Kontakt RH Revision! Vi kan hjælpe dig med komplekse revisionsfaglige emner. Læs mere her.

Statsautoriseret Revisor – RH Revision

Forudsætningen for at få tildelt autorisationen, er, at man har bestået en særlig revisoreksamen på Børsen. En eksamen som tildeles af Erhvervsstyrelsen.

Keywords: børsen eksamen statsautoriseret revisor