Kernekort online

Kernekort

kernekort.dk er et interaktivt isotopkort, med data om 3436 isotoper. Eksempel med uran 235. Kernekortet er tiltænkt fysikundervisningen i gymnasiet og …

Kernekort / isotopkort. Indeholder oplysninger om henfaldstype( alfa, beta, ..) halveringstid, atommasse og bindingsenergi per nukleon, for kendte isotoper. Optimeret til brug i fysik undervisning i gymnasiet eller folkeskolen.

Isotopkort – Clio.me

Isotopkort

Velkommen til isotopkortet. Her finder man alle grundstoffernes isotoper – altså alle de udgaver, der findes af hvert grundstof. Man navigerer rundt ved at …

Isotop kort – Galapagos.dk

Galapagos.dk – Isotop kort

Alfa er når en ustabil atomkerne udsender to protoner og to neutroner. Når et atom mister to protoner, bliver det til et nyt grundstof.

Interactiv isotopkort med forklaringer.

Isotoptavle kernekort | Køb det her – Scandidact

Isotoptavle kernekort | Køb det her | Scandidact

På bagsiden ses et udsnit af kernekortet med angivelse af bl.a. grundstofsymbol, nukleontal, henfaldsmåder og halveringstid.

Nuklid- og isotoptavle på dansk i flot kvalitet. Perfekt til hurtige opslag og lavet i A4-format. Vi har alt i udstyr til naturfagene. Fri retur.

Kernekort – Wikipedia, den frie encyklopædi

Kernekortet bruges til at aflæse om en atomkerne er radioaktiv eller stabil. Hvis den er radioaktiv kan man også aflæse hvilken type stråling den vil udsende.

Livechart – Table of Nuclides – Nuclear structure and decay data

Loading Live Chart … List of updates. Apr 2022 – Oct 2022 · Mass chains β and ec decays plotting · Neutron Cross Sections Resonance Integrals.

Geovidenskab i overblik – praxisOnline

Geovidenskab i overblik : praxisOnline

Geovidenskab i overblik er sammen med et atlas til gymnasialt niveau og Databog fysik kemi væsentlig i undervisningen i geovidenskab. De formler, der er …

Vort strålingsmiljø : praxisOnline

FYSIKFORLAGET (LMFK). Radioaktivitet, ioniserende stråling, PET–skanner, Hiroshima, Nagasaki, Fukushima og Tjernobyl er kendte overskrifter fra medierne!

Atomkerner og kerneprocesser – Du skal bla komme ind på

kernekortet ogs# opfattes som et nuklidkort. Inde i en atomkerne er der to typer kræfter mellem nukleonerne, dvs. protonerne og neutronerne. Protoner og …

Keywords: kernekort online